Què és Nines Russes?

Com les nines russes, Badalona s'emmarca dins d'un ventall molt ampli de realitats que interactuen i que, col·locades una dins l'altre, conformen la ciutat que actualment coneixem. Des de Ràdio Ciutat de Badalona, el programa Nines Russes comprén aquesta realitat.

dimecres, 30 de desembre del 2009


La Nit Màgica de Reis també ho serà per Ràdio Ciutat de Badalona i els seus oients!! Dimarts 5 de gener, a partir de les 19 hores, podreu seguir en directe la cavalcada de Reis a Badalona, tant al dial 94.4, com si ho feu a distància, a través del web www.rcb.cat.
Els equips de Sortina Nord (TVB) i Nines Russes (RCB) ens unim per oferir-vos una retransmissió en directe de tot alló que passi durant la desfilada dels tres Reis Mags i el seu sèquit. La cosa, però, no quedarà aquí sinó que també us oferirem diferents reportatges, d'una banda, per conéixer els orígens de les tradicions badalonines per rebre els Reis, i de l'altra, per saber quins altres personatges porten regals per aquestes dates arreu del món.
Si esteu fora de Badalona i voleu seguir la cavalcada a la ciutat, us oferim la possibilitat d'escoltar-nos a través de la TDT o per Internet (www.rcb.cat) i us animem a trucar-nos durant la retransmissió per intervenir en directe (0034 93 395 40 04).
Recordeu, dimarts a partir de les 19h, Sortida Nord i Nines Russes uneixen esforços per passar una Nit Màgica, a Ràdio Ciutat de Badalona!!