Què és Nines Russes?

Com les nines russes, Badalona s'emmarca dins d'un ventall molt ampli de realitats que interactuen i que, col·locades una dins l'altre, conformen la ciutat que actualment coneixem. Des de Ràdio Ciutat de Badalona, el programa Nines Russes comprén aquesta realitat.

diumenge, 7 de juny del 2009

Festes de Maig - Les fotos


Especial Nines Russes - Festes de Maig


Després de Setmana Santa vam tenir una jornada moguda per celebrar Sant Jordi, però, tot plegat només era un aperitiu d'allò que se'ns venia a sobre: Les festes de maig a Badalona.

L'equip de Nines Russes juntament amb els companys del televisiu Sortida Nord vam ser els encarregats de retransmetre en directe el toc de sortida de les festes de maig, el passat 8 de maig. La retransmissió en directe del pregó, a càrrec de la Sílvia Soler, i el seguiment de tots els actes de la jornada ens van mantenir ocupats durant més de dues hores. Una oportunitat única per estar en contacte directe amb l'activitat festiva i cultural de la ciutat.

Passats els primers dies de festa, des del programa ens hem anat fent ressó de les diferents activitats que s'han anat desenvolupant en aquestes Festes de Maig 09, sobretot pel que fa a les activitats culturals i populars que es fan des de casa nostra.

Recordem que les festes no acaben aquí sinó que això no ha fet més que començar. A les Festes de Maig de Badalona hi segueixen les Festes Populars dels diferents barris. Podeu anar seguint la programació d'aquestes festes a través del Nines Russes.