Què és Nines Russes?

Com les nines russes, Badalona s'emmarca dins d'un ventall molt ampli de realitats que interactuen i que, col·locades una dins l'altre, conformen la ciutat que actualment coneixem. Des de Ràdio Ciutat de Badalona, el programa Nines Russes comprén aquesta realitat.

dilluns, 16 de febrer del 2009

Especials de NINES RUSSES



A NINES RUSSES no quedem aliens a les celebracions socials. Primer van ser la castanyada i halloween, després Nadal i Carnaval. Seguiu les nostres programacions especials amb motiu de dates especials. Tot pot canviar d'un dia per l'altre al programa NINES RUSSES, sobretot si es tracta d'un dia que no és com qualsevol altre...

Com definir Nines Russes?

Trobar una definició al programa NINES RUSSES no és fàcil. Així doncs, hem fet el que fa tothom avui dia: buscar-ho per internet. No ens hem conformat en conèixer la definició de les nines russes per la Viquipèdia, sinó que l'hem volgut crear nosaltres, a través d'una interessant cerca. Amb quina definició de les NINES RUSSES es queden?? Difícil, oi?






L'equip de Nines Russes


Tot i ser poqueta gent, l'equip del Nines Russes funciona com un tot. NIngú pot desentendre's d'aquest projecte que depen de tots i cadascun dels seus membres. En un dia com qualsevol altre, a la redacció de Badalona Comunicació hi podrem trobar la Carlotta i la Zoey, barallant-se amb els telèfons, els correus electrónics i tot just agafant les bosses i el micro per anar a una unitat móbil. Als estudis 2 o 3 serà fàcil trobar-hi la Cristina. Allà hi fa els darrers retocs d'entrevistes o reportatges llestos per sortir en antena. A la taula de so de l'estudi 1, en David es mira l'escaleta del dia i busca els temes musicals que poden ser més adients, es prepara les sintonies i s'apren l'ordre de les entrevistes per a què no se li escapi cap convidat.