Què és Nines Russes?

Com les nines russes, Badalona s'emmarca dins d'un ventall molt ampli de realitats que interactuen i que, col·locades una dins l'altre, conformen la ciutat que actualment coneixem. Des de Ràdio Ciutat de Badalona, el programa Nines Russes comprén aquesta realitat.

diumenge, 28 de juny del 2009

Nines d'estiu!


La darrera setmana de juny comencem la temporada estiuenca del Nines Russes. Amb petites variacions als continguts setmanals, ens mantindrem amb el nostre horari i la nostra freqüència habituals fins al proper 17 de juliol, data en què l'equip del Nines donarà per acabada la temporada i iniciarà un breu període de vacances.
L'aturada del Nines Russes a les ones ens servirà per definir la propera temporada, la qual començarem el 7 de setembre. Per aquest motiu volem aprofitar per fer dues coses. La primera, donar les gràcies als oients i col·laboradors per haver estat amb nosaltres, de tot cor: moltíssimes gràcies. La segona cosa que hem de fer és obrir línies als sugeriments, alertes i avisos per la propera temporada. Totes aquelles entitats que vulguin afegir-se a col·laborar puntualment amb nosaltres estan convidadíssimes a fer-ho; així mateix, tots els oients que ens vulguin fer arribar les seves opinions, també ho podran fer (tot i que mai han estat vetats de fer-ho!!) i seran benvinguts.
Acabem recordant-los que el Nines s'emet de dillunsa divendres, de 19 a 21 hores, a Ràdio Ciutat de Badalona. Poden adreçar-se per via telefònica al 93 497 40 00 (de 14h a 21H), o bé per e-mail a nines@rcb.cat. També ens podeu trobar al facebook!!