Què és Nines Russes?

Com les nines russes, Badalona s'emmarca dins d'un ventall molt ampli de realitats que interactuen i que, col·locades una dins l'altre, conformen la ciutat que actualment coneixem. Des de Ràdio Ciutat de Badalona, el programa Nines Russes comprén aquesta realitat.

diumenge, 11 d’octubre del 2009

Campanya de recollida d'aliments dels Amics del Gorg-Mar i Nines Russes

A partir del 13 d'octubre (dimarts) Catalunya engega una campanya de recollida d'aliments per fer front a les dificultats que centenars de milers de catalans passen cada dia. Oli, arrós, llegums, pasta... productes de primera necessitat és el que més falta fa al Banc d'Aliments de Catalunya.
Des de Badalona, l'associació social Amics del Gorg Mar fa més de quinze anys que reparteixen menjar a les personaes amb més necessitats de la ciutat. En el darrer trimestre deu mil famílies han rebut el menjar que els han facilitat des d'aquesta entitat, que treballa amb l'ajuda de Creu Roja, el Fons Europeu d'Aliments, diverses marques comercials i Voluntaris Badalona. El Amics del Gorg Mar engegen aquesta recollida solidària d'aliments des del 13 al 17 d'octubre, amb l'ajuda del Mercat Torner i Badalona Comunicació, que serem punts de recollida.
Des del programa Nines Russes us animem a participar, encara que sigui amb un saquet de llegums, per donar un cop de mà a les famílies badalonines. Perquè no importa l'edat, el sexe, la nacionalitat o els gustos particulars; tots podem patir necessitats, ningú hauria de passar gana.
Ajuda'ns!!