Què és Nines Russes?

Com les nines russes, Badalona s'emmarca dins d'un ventall molt ampli de realitats que interactuen i que, col·locades una dins l'altre, conformen la ciutat que actualment coneixem. Des de Ràdio Ciutat de Badalona, el programa Nines Russes comprén aquesta realitat.

dissabte, 24 d’octubre del 2009

2 de novembre, especial "Día de los Muertos"



Més enllà de la rivalitat entre castanyada i halloween, les Nines Russes preparem per dilluns 2 de novembre un programa ben especial per celebrar el Dia dels Difunts, o com es coneix a Mèxic, el Día de los Muertos.
Una oportunitat única per conèixer una de les tradicions folklóriques més peculiars de l'Amèrica Llatina, a mig camí entre les societats precolombines i l'extensió del catolicisme. I no només això, sinó que tindrem diverses entrevistes, taules rodones i reportatges per il·lustrar-nos sobre la concepció de la mort en diferents cultures i religions que conviuen amb nosaltres.
Dilluns 2 de novembre, de 19h a 21h, us esperem al 94.4, a Ràdio Ciutat de Badalona, a Nines Russes, com sempre, per continuar satisfent la curiositat de conèixer més realitats i no perdre l'oportunitat de sorprendre'ns paraula a paraula...